Möten och event

"Förvänta dig det oväntade"

Ett lyckat möte, en givande konferens eller ett storslaget event har många ingredienser. Det viktigaste är dock att totalupplevelsen motsvarar syftet och målet som du och dina kollegor satt upp. Många gånger har man idéer men saknar tiden eller kunskapen att förverkliga dessa. Vi har erfarenheten, kreativiteten och resurserna till att förverkliga dina idéer

Varför Travel Service

 •  Alltid personlig service

  Hos oss får du en mötesexpert som lär känna dig och dina behov. Via 031-719 10 00 eller e-post når du din kontakt och får hjälp med förfrågningar, bokningar och support.

 •  Hög kompetens och lång erfarenhet

  Vi hjälper er med allt som behövs för en lyckad konferens, ett viktigt affärsmöte, lättsamma kickoffer, storslagna produktlanseringar och inspirerande studieresor. Tack vare lång erfarenhet och hög kompetens kan vi ta fram spännande upplägg, skräddarsydda utifrån era krav och önskemål.

 •  Lyhördhet och nytänkande

  Ett event är ett mycket effektivt sätt att fördjupa kontakter och skapa nya relationer med kunder och partners eller skapa samhörighet i företaget. Många gånger har man idéer men saknar tiden eller kunskapen att förverkliga dessa. Vi har erfarenheten, kreativiteten och resurserna till att förverkliga era idéer.

 •  Rätt känsla och skräddarsydda förslag

  Vi är måna om att ni ska få rätt känsla på ert möte eller konferens, oavsett om det rör sig om några timmars koncentrerade affärsdiskussioner till flera dagars konfererande, skrattande och lagbyggande. Därför arbetar vi enbart med skräddarsydda lösningar som ger en kundunik prägel. Vi brinner för att hitta nya, kreativa lösningar som överraskar och överträffar dina förväntningar!

 •  Smidig teknik och egen anmälningssite

  Oavsett om du planerar för konferens, kick off, produktlansering, studieresa eller kongress kan vi ge dig ett unikt förslag som förverkligar just dina idéer. Vi arbetar med den senaste tekniken vilket underlättar såväl planering som genomförande av ett projekt. Ofta byggs en egen anmälningssida upp som hanterar informationen kring ett projekt och som på ett smidigt sätt syr ihop alla delar.

"Att förstå kundens behov och se till att dessa till och med överträffas är verkligen roligt!"

Camilla
Projektledare, Travel Service

"Även stora grupper är lätta att hantera när man har rätt planering."

Linda
Projektledare, Travel Service