Logilösningar

"Rätt boende vid rätt tillfälle"

Att leta boende är ofta mycket tidskrävande, från att hitta en passande anläggning, förhandla pris, skapa bokningar, hantera ombokningar till att göra värdefull uppföljning och efteradministration. Vi hjälper till med alla typer av logilösningar och ger er förslag oavsett om ni söker enklare boende, vandrarhem, stuga, möjlighet till självhushåll, hotell, boende över lång tid eller enstaka nätter. Stad eller landsbygd spelar ingen roll. Vi tar fram rätt boende vid rätt tillfälle och löser alla praktiska detaljer för en snabb och enkel logihantering.

Varför Travel Service

 •  Ökad besparing och tidsvinst

  Vi tar hand om allt det praktiska, förhandlar och bokar boendet vid varje enskilt tillfälle vilket medför en välkommen tidsvinst för er. Vi hanterar stora volymer dagligen som ger en bättre förhandlingssituation och som medför stora kostnadsbesparingar.

 •  Alltid personlig service

  Hos oss får du en logiexpert som lär känna dig och dina behov. Via 031-13 43 00 eller e-post når du din kontakt och får hjälp med förfrågningar, bokningar och support.

 •  Smidigare administration och bättre kontroll

  Inga vouchers eller kort behövs. Den skräddarsydda samlingsfakturan, med eventuella projektnummer och kostnadsställen, kommer i efterhand från oss. Detta innebär färre reseräkningar, färre utlägg, färre attester och ett minskat antal fakturor. Ni får bättre kontroll på boendekostnader i de olika projekten och en total överblick.

 •  Tillgänglighet dygnet runt

  Utöver våra ordinarie öppettider (mån-tor 08:00-18:00, fre 08:00-17:00) erbjuder vi också 24-timmars jourservice 365 dagar om året. Du ringer samma nummer som vanligt, 031-13 43 00 och vi kopplar in rätt kompetens vid varje enskilt tillfälle. Vi vet att rätt kompetens i rätt tid är viktigt för våra kunder.

"Eftersom vi frångått kortbetalning på plats eller voucheranvändning då vi inlett samarbete med Travel Service, har vi minskat logiadministrationen med över 50% i projekten."

Bengt Carlsson
Projektledare och kund

"Jag är mycket nöjd med de boendelösningar Travel Service levererat, oavsett om det gällt några få nätter för ett fåtal personer, eller de gånger vi fått hjälp med longstays för större grupper."

Ingemar Stendal
Planerare och kund

"Genom samarbetet med Travel Service har vi kunnat avlasta våra projektledare. Ett samtal löser frågan och projektledarna kan istället koncentrera sig på det de är bäst på."

Stefan Thorstensson
HR och kund