Affärsresor

"När allt fungerar"

Ni känner säkert igen känslan. När allt bara flyter på. Det är just den känslan som våra kunder sätter stort värde på. Som expert på affärsresor hjälper vi till i er resevardag med allt från effektiv reseplanering, tidskrävande resebokning, support och hjälp under resan. Dessutom ger vi önskad statistik och uppföljning.

Varför Travel Service

 •  Mer tid över till affärerna

  Samtidigt som vi tar hand om alla praktiska detaljer kring ert resande,
  sänker vi även era resekostnader och bidrar till att ni får mer tid och energi över till affärerna.

 •  Alltid personlig service

  Hos oss får du en reseexpert som lär känna dig och dina behov. Via 031-13 43 00 eller e-post når du din kontakt och får hjälp med förfrågningar, bokningar och support.

 •  Boka själv eller via personlig service

  Utöver den personliga kontakten finns möjlighet att under hela dygnet själv boka resor via Travel Service Online. Enklare resor kan med fördel bokas här och omfattas naturligtvis av alla funktioner som exempelvis telefonsupport, samfakturering, statistik och uppföljning.

 •  Tillgänglighet dygnet runt

  Utöver våra ordinarie öppettider (mån-tor 08:00-18:00, fre 08:00-17:00) erbjuder vi också 24-timmars jourservice 365 dagar om året. Du ringer samma nummer som vanligt, 031-13 43 00. Vi vet att rätt kompetens i rätt tid är viktigt för dig som reser.

 •  Samlad bild över resandet

  Vi erbjuder samlingsfaktura, statistik och uppföljning löpande så att ni har full kontroll på ert resande. Vi hjälper aktivt till att identifiera läckage, bevaka pristrender och ger underlag för eventuella leverantörsförhandlingar.

Genom Travel Service unika affärsmodell fick vi från början en klar bild av vart vi ville komma och hur vi skulle följa upp det.

Ann-Sofie Lund
HR och kund

Den ekonomiska uppföljningen som Travel Service levererar ger oss en klar bild av efterlevnaden av vår resepolicy samt gör att vi kan styra inköpsbeteendet bättre än tidigare."

Stefan Lindström
Ekonomichef och kund

"När vi räknade på den interna timkostnaden att boka resor insåg vi att det var mycket mer lönsamt att låta Travel Service sköta allt. Nu får vi dessutom en samlad bild av vårt resande och har nyligen skrivit ett lönsamt leverantörsavtal."

Anders Persson
VD och kund